1 10 11 12 2 3 4 5 6 7 8 9

Lid worden

Wil je lid worden of je lidgeld vernieuwen?

  • Stort je 20 euro dan ben je A lid. Dit betekent lid van zowel de Bierpallieters als van Zythos VZW, de nationale confederatie van Bierproeversverenigingen waarbij de Bierpallieters zijn aangesloten en ontvang je driemaandelijks het tijdschrift 'De Zytholoog'. Je krijg ook korting op de bierfestivals van andere bierverenigingen van Zythos. In dit lidgeld is een verzekering inbegrepen voor alle inwonende gezinsleden die deelnemen aan een activiteit van de Bierpallieters.
  • Nieuw is dat je ook kan kiezen om A min lid te worden. Dit kost 15 euro. Dan ben je wel volledig A lid van Zythos VZW maar ontvang je geen driemaandelijks tijdschrift 'De Zytholoog'. Je krijg wel korting op de bierfestivals van andere bierverenigingen van Zythos. Ook ben jij en alle inwonende gezinsleden verzekerd op alle activiteiten van onze vereniging.
  • Indien er in uw gezin al iemand A lid of A min lid van de Bierpallieters (of een andere vereniging aangesloten bij Zythos) is, kan je nog steeds B lid worden van de Bierpallieters. Voor een B-lid betaal je ook 15 euro, ben je lid van de Bierpallieters en krijg je korting op alle activiteiten van de Bierpallieters. Via het A lidmaatschap of A min lidmaatschap van je medegezinslid ben je ook verzekerd op alle activiteiten van onze vereniging. Als B lid ben je enkel lid van de Bierpallieters en steun je de Bierpallieters kassa meer omdat we geen bijdrage betalen naar Zythos VZW.
  • Buitenlandse leden (A-leden) betalen 30 euro.

Alle leden ontvangen uiteraard uitnodigingen voor al onze activiteiten (proeverijen, uitstappen, ...) en kortingen op de deelnameprijs.Graag storten op rekeningnummer IBAN BE97 7512 0834 7249 - BIC AXAB BE22 met vermelding "lidgeld 2023" en je naam. Bent u nieuw als lid, stuur ons dan uw contactgegevens door. U kan ons ook contacteren voor meer informatie.